Vestamager Gruppe

Vestamager Gruppe

En god del af KFUM – Spejderne

Nyt fra Rebellerne Hang-Out Januar 2015

31. januar 2015 · Rover, Weekend · Skrevet af Thor

I Klan Rebellerne er vi så heldige at have folk som er ret så aktive på internettet og finder sjove ting som vi så selvfølgelig alle skal prøve.
På denne måde blev vi opmærksomme på et nyt mærke, med navnet Hang-Out. Det går i al sin enkelhed ud på at vi skal sove – i hængekøje – en nat om måneden i et år. Vel og mærke et nyt sted hver gang. Interessen var stor og derfor gik planlægningen i gang.
I januar har vi altid indlagt en planlægnings- og udviklingsweekend for alle ledere og rovere så det var jo oplagt at tage denne weekend som første hang-out (så kan vi nemlig i 2016 få vores mærker på klantinget i januar).
Og man skulle jo tro at det er lige til ik´?? Men nej!!!
Først skal man jo have det rette udstyr. Igen havde vi god brug for vores internet kyndige folk. De fandt en god deal på køjer, så os andre novicer kunne få lidt godt udstyr. Faktisk så godt at dem der egentlig havde køjer lige fik en opgradering ;-).
Der skal også indkøbes overdækning til køjen, sådan at man ikke bliver våd hvis det regner eller sner. Underlaget skal med så man ikke bliver kold nedefra, og så skal soveposen også være af en vis kvalitet.
Se det var så basis!
Og så stod så vi 8 mand/kvinder en kold januar aften i Holte, med ny indkøbte hængekøjer og andet grej, og trak store veksler på den ene mand der på dette tidspunkt havde prøvet dette med at overnatte i køje før.
Først skal man udse sig nogle egnede træer, med passende afstand imellem. Og også gerne i passende afstand til hinanden. Ellers skal jeg hilse fra Lasse og sige at det er trist for den nederste, men ganske hyggeligt for undertegnede at blive vugget hver gang ”underkøjen” rykker på sig 😉
Så skal man sørge for at binde sin køje ordentligt fast! Så den ikke falder halvt sammen når man lægger sig igen efter at have været oppe og tisse. Mon Martin har lært det nu??

Derefter skal man tjekke at køjen hænger lige. Nadia blev i hvert fald ret træt af at glide ned i fodenden. Men omvendt giver det armkræfter at trække sig op på plads.
Så skal man sørge for at overdækningen er i passende afstand fra køjen. Den lærte Kenny da han nærmest måtte puste sin væk gennem natten. Nå ja og man skal sørge for at have husket at indkøbe overdækning – ikk´Heidi?? Med mindre man er Katja der går all-in over sover under åben himmel.
Så havde vi vist også fået dækket alle begynderfejlene. Og den første nat i køjen var en realitet. Historierne melder at alle trods alt fik sovet.
Og i tørvejr – det var jo først da vi, om morgenen, pillede overdækningerne ned som det første, at det begyndte at sne…

Deltagere:
Mark, Martin E, Katja, Daniel, Kenny, Lasse N, Nadia, Heidi