Vestamager Gruppe

Vestamager Gruppe

En god del af KFUM – Spejderne

Nyt fra Rebellerne Hang-Out Februar 2015

28. februar 2015 · Rebellerne, Weekend · Skrevet af Thor

Februar måned var ved at rinde ud, da vi endelig fandt en dato til vores næste hang-out.
Denne gang stillede vi talstærkt op med hele 13 mand/tøser.

Vi havde denne gang valgt at indtage lidt fælles aftensmad i vores dejlige Ørnerede, og herefter gik turen på cykler til Fasanskoven.

Ja vi er helt enige – det var februar, det var koldt, det var mørkt og sørme om det ikke også regnede!! Men vi er jo alle en hel del tossede så afsted med os.
Vel ankommet til shelteren i Fasanskoven, var det første der mødte os mudder! Og ikke bare pletter af det stads..
Nå pyt det slår jo ikke os af pinden. Men så var det straks værre med den åbenlyse mangel på træer – og endnu værre træer på tør grund.

Nå jo og så var der den der lille ”roma-koloni” i shelteren. Der fik vi lige sat vores verdensperspektiv i et nyt lys. Heldigvis var der ingen hjemme, og der kom heller ingen hjem i løbet af natten – så i hvert fald denne nat måtte musene sove alene.

Derude i Fasanskoven findes der altså også vilde dyr. Det fandt Mark ud af på den hårde måde, da en frø pludselig valgte at springe bungee-jump (uden elastik) ned i nakken på ham. Men kan vist ikke kalde det en blød landing. Og sørme om han ikke også fandt indtil flere tudser i løbet af aftenen. Ingen af dem forvandlede sig dog til noget som helst andet trods kys og kærtegn.

Nå tilbage til hyggen – bålet var tændt og selvom der var godt med ”hav-gus” så steg stemningen. Med en kop ”æble-juice” i hånden, gik vi med godt mod til angreb på træerne med køjer og overdækninger.
Denne gang var der indkøbt nyt grej – måske belært af sidste måned.

Men der er stadig nogen der mangler! Overdækningen halter stadig hos Heidi og Kenny kom vist i tanke om at han skulle have haft ny sovepose – den vil stadig ikke lukke rigtigt…

Selv Katja måtte denne nat kravle i ly. Godt Morten havde sit en-mands-telt med, det kan nemlig også bruges.
Igen fik vi kreeret gruppe-hang-out under den store tarp. Denne gang med fin plads imellem hinanden så alle kun gyngede sig selv – troede vi…

For 4 køjer til et træ (af tvivlsom størrelse) giver altså også en vis gyngen i køjen når de andre rykker sig!
Og så skulle man tro at en af de mest erfarne ville vide at en stub under køjen kan give problemer når man lægger sig og køjen dermed synker i højden! Men meldingen lyder at Lasse og stubben trods alt kom i mål med en form for forståelse for hinanden.

Nu er vi jo Klan Rebellerne og vi glemmer aldrig hyggen. Så efter at alle køjer var hængt op samledes vi ved shelteren, hvor en enkelt overskydende overdækning opspændt lodret fungerede fint som lærred for mobil projekter. Her sad vi så med væske i kopperne, ristede skumfiduser, slik, chips og kage – og så Aladdin!! Ingen skal komme her og kalde os kedelige..
Natten forløb gnidningsløst, og alle kunne skilles om morgenen med et smil på læben og endnu et dejligt minde i hjertet.

Vi glæder os allerede til næste gang, som vil være på vores gruppeweekend.

Deltagere;
Mark, Kenny, Morten L, Katja, Ninna, Daniel, Stephanie, Christian, Martin PJ, Martin E, Lasse, Nadia, Heidi.