Vestamager Gruppe

Vestamager Gruppe

En god del af KFUM – Spejderne

Nyt fra Viggatorp

1. november 2016 · Information · Skrevet af Thor

Så er der nyt fra Viggatorp. En lille flok af jeres spejderkammerater kom d. 30 november hjem med en rar fornemmelse i kroppen. De har nemlig udført et stykke arbejde som ingen havde kunnet forvente, i lighed med det vejr vi har haft.
Saunabygningen er væk, parkeringspladsen er blevet bedre og forberedt for opsætning af flagstang, fire træer er lagt ned og skåret i “mundrette” stykker, så evt interesserede kan få lidt brænde til stabelen. Den ene patruljehytte er nu minimeret til tre striber beton, og den anden patruljehytte er klargjort til borttagning. Masser af tjørnebuske er gået op i røg tillige med lidt andet brændbart og vores nye (brugte) selvkørende græsklippetraktor har været i aktion og gjort vejen op til hytten passabel. Der er lagt midlertidig armeret plast på taget af toiletbygningen til det rigtige tag kan blive lagt på. Den gamle vandvarmer er nedtaget uden at nogen brækkede ryggen og vigtigst af alt……den skæmmende hob af affald på p-pladsen og andre steder på grunden, befinder sig nu på kommunens genbrugsplads.

Eneste lille sorte sky på himmelen er at vi må have gang i spaderne grave os frem til noget som forhindrer vandet i at nå frem til hytten. ( Rasmus indhenter viden på dette område).
“Stor tak” til jer som knoklede og et “vi ses i Viggatorp”, til dem som vil være med næste gang!

Bo

Tags: