Kategorier
Alle enheder

Spændende samarbejde med Børnehjælpsdagen

I weekenden d. 7.-9. august 2020 var et hold voksne (eller halvvoksne) Vestamager spejdere på Birkedal lejren, hvor 14 plejefamilier med anbragte børn blev forkælet med sjove forlystelser i skoven. Her kunne vi give tale om en blandet gruppe af plejebørn, plejeforældre og plejesøskende.

Det var Børnehjælpsdagen  https://www.bhd.dk, som stod for arrangementet. Vi blev hyret til opgaven af Kommunikations- & Pressechef i Børnehjælpsdagen Sylvia Blazejowski. Hun har, som forælder til en spejderbi, deltaget i vores weekendture og vidste derfor, hvor engagerede og dygtige vi er.

Spejderbiernes leder Ulla siger

“Jeg er så begejstret, at jeg ikke kan stoppe med at smile. Her i weekenden havde et super stærkt team fra Vestamager og jeg en fabelagtig weekendtur. Vi vækkede begejstring og fik smil frem på læberne af børn, som har så hårdt brug for bare at være børn. Det var en af de fedeste spejderoplevelser, som jeg har været med til.”