Bierne

Bier logo

Aldersgruppe: 3-6 år + en voksen
Mødedag: Lørdag 10.00-11.30

Bliv skrevet på biernes mailliste og du vil løbende blive opdateret! Skriv til os via kontaktformularen.

Bierne er den nyeste enhed i Vestamager gruppe. Vi startede op i år 2011. Hvert år fejrer vi vores fødselsdag lige inden sommerferien. Bierne har deres helt egen sang!

Vi tilhører kategorien ”familiespejder” læs eventuelt mere om dette på korpsets hjemmeside: https://spejdernet.dk/om-os/organisering/enheder/familiespejder/. Det vil sige børnene er medlemmer af korpset som alle andre, men en af barnets forældre eller andre voksne pårørende skal være med til bimøderne.

En forælder fra hver familie skal deltage i minimum ét forældremøde førend barn og forælder kan starte op hos bierne. Der vil løbende være forældremøder på tirsdage efter behov og tilmelding.

Spejderbiernes møder, hvor hele familien er velkommen, afholdes almindeligvis på lørdage kl. 10.00 – 11.30, hvor Spejderbier og forældre laver forskellige spejderaktiviteter med fokus på naturen, legen og fællesskabet. Det er sjovest for alle, hvis forældrene involverer sig i planlægningen af aktiviteterne, så programmet bliver løbende udviklet af enheden i fællesskab. Nogen gange tager vi på tur sammen, så husk at holde dig opdateret på mailen.

Med summende hilsner
Ulla og Thea
Se mødetiderne for de andre enheder og alle gruppens arrangementer i vores kalender.