Seniorene

Trop logo

Aldersgruppe: 15 – 18 år
Mødedag: tirsdag fra 19.00 til 21.00


Hos seniorerne er der fuld fart på hele tiden. Vi har gang i mange spændende projekter og er altid på udkig efter nye udfordringer.
Vores projekter er for det meste udendørs, hvor vi bedst kan lide at være. De fleste af os har mange spejderfærdigheder, som vi bruger ofte, men det er ikke et krav. For os handler det lige så meget om at have det sjovt, få et godt sammenhold og sidst men ikke mindst prøve nogle grænser af.
Hos seniorerne for man virkelig lov til at prøve grænser af som ingen andre. På den måde lære vi også os selv og hinanden bedre at kende.
Vi har til vores møder blandt andet haft spillet fodbold med ild i bolden, bygget tømmerflåder ud af grene/blade og en enkelt presenning og klatret på vores egen klatrevæg.
Men vi laver også mere seriøse ting f. eks er vi alle ret stærke til førstehjælp. Og så skal der jo engang imellem også være plads til bare at hygge eller lave lidt sjov og ballade.
Udover det er vi tit på ture, vi har førhen været på:

  • Klatrekursus
  • Kanotur
  • Overlevelsesture
  • Vandreture

Da vi er de største og ældste spejdere af alle enhederne i gruppen, har vi også en masse frihed at tilbyde. I seniorenheden er det nemlig kun fantasien, og så lidt økonomi, som sætter grænser for, hvad vi vil prøve kræfter med. Seniorerne selv er idéfolkene bag, hvad der bliver lavet på møderne.
Så ikke nok med, at man får nye venner og fantastiske oplevelser, så lærer man samtidigt en masse brugbare spejderfærdigheder. For eksempel at klare sig selv i naturen, lave mad over bål, gå efter kort med kompas og tage vare på sig selv og andre.
Foruden de rent praktiske færdigheder, bliver man en haj til at samarbejde, får en god portion selvstændighed og lærer at tage ansvar.
Så der er ingen undskyldning! Kig forbi, alle er velkommen.
Spejderhilsner
Seniorerne